STENUGNSBAGERI
BRÖD OCH KAKOR! Vi har ett bageri och kafé med utmärkelsen "white guide" - Ett kafé värt en resa!  Goda mackor och bakverk i vårt kafé och för catering. Alla smulor och överblivna bullar och bröd kommer till användning och blir till skorpor eller skorpmjöl. Våra bakverk finns runt om i Sverige hos återförsäljare som säljer våra produkter. 

Levain är det franska ordet för surdeg. Det är helt enkelt ett ljust bröd bakat på surdeg av vete eller råg. Fast en del tror att vi menar LEVAin bröd, det går också bra. Ett leva bröd helt enkelt!

Alltså. Rulltårta.

I vårt bageri bakar vi på enbart ekologiskt mjöl från Labans kvarn på Gotland.

Surdegsbröd / franskt levain, rågbröd, frukt & nötbröd gräddas i vår stenugn. På vår stora frestande kakbuffé finns bullar, chokladkakor, pajer och rawfoodkakor (vegan) och annat gott efter säsong. 

Rawfoodrutor till fika. Gjorda på fikon, bär och kokos. Vegan såklart!