MUSIK & KONST!
SOMMAR 2018

MUSIK 2018 i samband med grillkvällar! 

10, 17, 24, 31 JULI: LÖST FOLK

ONS & TOR vecka 28-31: LEVA BANDET ZAL

18 JULI: BOBBY MULL

9 AUGUSTI: KRISTIAN ANTTILA


Konsert med Emil Jensen 

27 juli från kl 18:00

Emil Jensen kommer tillbaka! Kritikerhyllade Emil Jensen är en av våra mest unika och angelägna röster just nu. Hans sommarprat i Sveriges radio 2016 är ett av de mest bejublade programmen.

När samhällsklimatet hårdnar och kallnar, kontrar Emil med att sprida ännu mer mänsklig värme genom sina hyllade skivor, böcker, krönikor, tankar för dagen radio och framförallt från scener runt om i hela landet med sin helt egna blandning av musik, lyrik och komik.

Genom att på samma gång vara både en av Sveriges roligaste och allvarligaste artister lämnar Emil ingen oberörd. Han duckar aldrig för svåra ämnen, men lyckas hela tiden skaka fram hopp, humor och oväntade vändningar, oavsett om han pratar om mänskliga rättigheter eller sjunger om mänskliga svårigheter.

Med mjukt tilltal och stenhård satir, finstämd musik och hisnande mellansnack, vågar Emil vända ut och in på sig själv och världen och visa hur det mest personliga hänger ihop med det mest globala. 

FÖRKÖP BILJETT till våra Emil Jensen:

KONST RE PUBLIKEN

KONST RE PUBLIKEN

Konst Re publikens idé är att binda samman olika kreativa och professionella yrkesutövare i gemensamma workshops: Sommaren / ARTWEEK 2015 genomfördes 2 veckors intensivt arbete på Kungsladorna med arkitekter, konstnärer, tonsättare som arbetade dels med egna projekt men också som ett gemensamt utforskande. 

HELENA BLOOM

Arkitekt/design/konst

Helena Bloom är en av grundarna och delägarna på LEVA Kungslador. Utbildad inom konst-arkitektur på Gerlesborgsskolan, HDK / Högskolan för Design och Konsthantverk, KKH / Kungliga Konsthögskolan. Arbetet som gjordes i äppellunden var en lek med perspektivet och en blinkning till renässansmåleriet med förgrund, mellangrund och bakgrund. 

OLLIO/ Jonathan Josefsson

Konstnär/streetart artist

SHARR / Shelley & Ellinor

Konstnär/skulptör

Shelley & Ellinor Sharr arbetar med konst ur ett arkitektoniskt perspektiv. De har gjort Oktagonen som ligger mitt på plan. En geometrisk form som dels utrycker sidor och streck med sina olika ytor blir den fascinerande. Konstruktionen i furu gör att ändarna i sig skapar en form med sina kvadrater som möts. Sharr finner ni här:

https://shelleysharr.com/